Europska liga: Dinamo nije ostavio dobar dojam u pobjedi protiv norveškog Oddsa

Četvrtak, 27. srpnja 2017. 23:09 Napisao/la  SC

Prva utakmica 3. pretkola Europske lige: Dinamo - Odds 2:1


Dinamo je  svladao norveški Odds u utakmici tijekom koje zagrebačka momčad nije ostavila dobar dojam.

Naravno da je Dinamo bio bolji od 10-plasirane momčadi norveškog prvenstva, ali ne na očekivani način unatoč podosta promašenih prilika.

Norvežani su neočekivano poveli u 20. minuti. Moro je petom pokušavao odigrati Fernandesa na visini kaznenog prostora Oddsa, to je učinio loše i krenuo je brzi kontranapad. Mladenovic je na kraju s lijeve strane izašao sam na Livakovića i mirno pogodio za vodstvo Oddsa.

Norvežani su iz kontranapada u 26. minuti mogli povećati prednost, Mladenovic je još jednom bio u opasnoj situaciji, ali sada je Livaković dalekim istrčavanjem spasio opasnu zgodu pred svojim vratima...

Dinamo je u 31. minuti zakinut za najstrožu kaznu. Fernandes je ubacio s desne strane, nespretni Groogard očito igrao rukom. Austrijski sudac Schuettengruber se nije oglasio

 Antolić je izveo korner, Hodžić bio najviši u skoku i glavom u 31. minuti poravnao rezultat u Maksimiru.
 
 Vrlo brzo je Moro opasno potegao iz daljine, primorao Rossbacha na još jednu kvalitetnu obranu...

U 41. minuti Fernandes je dobar centaršut glavom zakucao u mrežu za 2:1.

A onda odmah veliki zicer za Norvežane. Ispali su modri na sredini terena, lopta je stigla do usamljenog Riskija , ali pokušaj gostujućeg napadača sjajno brani Livaković...

U drugom dijelu svi pokušaji Dinama da poveća prednost nisu urodili plodom

DINAMO: Livaković, Stojanović, Lešković, Sigali, Lecjaks,  Antolić, Moro, Soudani, Ćorić (od 68. Gojak), Fernandes, Hodžić (od 80. Henriquez).

ODDS: Rossbach, Ruud, Semb Berge, Hagen, Grogaard (od 46. Berg), Samuelsen, Vage Nielsen, Broberg, Riski (od 72. Diouf), Occean, Mladenovic (od 87. Kitelano).

Prva utakmica 3. pretkola Europske lige: Dinamo - Odds 2:1 (Hodžić 31, Fernandes 41/Mladenovic 20)

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.