UEFA SUPERCUP Počinje post-Ronaldovo razdoblje, Julen Lopetegui večeras predstavlja drugačiju momčad Real Madrida

Srijeda, 15. kolovoza 2018. 11:11 Napisao/la  SC

Lopetegui može birati  četiri napadačke varijante koje ovise o izboru igrača, samo su Isco, Kroos i Bale unutra u svim kombinacijama

UEFA SUPERCUP Počinje post-Ronaldovo razdoblje, Julen Lopetegui večeras predstavlja drugačiju momčad Real Madrida

 

Real Madrid i Atletico večeras (21) igraju utakmicu UEFA Super Cupa, pobjednik Lige prvaka i Europske lige na stadionu u Tallinu otvaraju europsku sezonu.

 Nema više  Zinedinea Zidanea, u središtu pozornosti je Julen Lopetegui, novi trener Real Madrida počinje post-Ronaldovu eru.

Nakon devet sezona otišao je najbolji klupski strijelac svih vremena, igrač koji je obilježio jednog od najuspješnijih razdoblja u povijesti najboljega kluba na svijetu.

Real Madrid triput uzastopno osvojio je Ligu prvaka prema čemu je postao prvi i jedini u modificiranom natjecanju najboljih europskih klubova.

Budući da Lopetegui nije htio govoriti o početom sastavu uoči večerašnje utakmice, španjolski mediji počeli su se baviti novim ruhom kraljeva nogometa iz Madrida.

Lopetegui može birati četiri napadačke varijante koje ovise o izboru igrača.

Samo su Isco, Kroos i Bale unutra u svim kombinacijama.

Način igre više ovisi o tome tko neće, nego tko će igrati.

Benzema, Modrić, Casemiro i Asensio u sljedećim su dobitnim kombinacijama ugledne Marce, pogledajte kakvim se varijantama napada bavi trener najbolje momčadi na svijetu:

 

 

 

 

 

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.