Tuchelovo lice na zajedničkoj fotografiji govori više od tisuću riječi

Četvrtak, 18. travnja 2024. 11:50 Napisao/la  SC
Tuchelovo lice na zajedničkoj fotografiji govori više od tisuću riječi

Thomas Tuchel raspametio se nakon pobjede Bayerna protiv Arsenala, pišu njemački mediji.

Tuchelovo lice na zajedničkoj fotografiji govori više od tisuću riječi, njemački mediji ističu da je trener Bayerna bio u ekstazi nakon utakmice, doslovno je vrištao od radosti, tako sretan još nije bio otkada je postao trener Bayerna:

- To je malo licemjerno pitanje! Odakle dolazi? Iz medija, zar ne? Ne mogu prihvatiti da me novinari sada na press konferenciji pitaju osjećam li zadovoljstvo. Pa, naravno da sam zadovoljan, ali ne zbog razloga koji vi pretpostavljate, opisao je Tuchel svoje duševno stanje nakon velike pobjede.

- Pokazali smo fantastičnu timsku igru, imali smo malo sreće i zaslužili smo biti u polufinalu. Naravno da smo svi jako sretni, kazao je Tuchel.

Bayern će u polufinalu Lige prvaka igrati protiv Real Madrida, bavarska momčad pokazala je da se ima pravo nadati finalu.

Thomas Tuchel postao je na klupi Chelseaja europski prvak kada se nitko nije nadao.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.