Rodrygo zna gdje će otići ako ne bude igrao kada dođe Kylian Mbappe

Četvrtak, 11. travnja 2024. 09:59 Napisao/la  SC

 Ako slučajno bude imao problema s raskidom ugovora u Real Madridu, Rodrygo kao amater uvijek može doći u Crikvenicu

Rodrygo (Real Madrid) i Jefferson (Crikvenica)
Rodrygo (Real Madrid) i Jefferson (Crikvenica)

Rodrygo zna gdje će otići ako bude ne bude igrao kada dođe Kylian Mbappe!

Mladi Brazilac bio je najbolji napadač Real Madrida u utakmici protiv Manchester Cityja, nakon utakmice dobio je najveći mogući kompliment:

- Za mene je on najbolji, on je zvijezda od 200 milijuna, sve radi dobro, kazao je nakon utakmice Pep Guardiola.

Menadžer Manchester Cityja pokušao je Rodryga dovesti prije nekoliko sezona, Real Madrdi je bio brži i konkretniji.

Brazilac igra sve bolje, polako izlazi iz sjene bahatoga Viniciusa Juniora, koji je sve manje simpatičan i navijačima Real Madrida.

Najava dolaska Kyliana Mbappea malo je poremetila njegov mir, ne krije da nije presretan medijskim spekulacijama da će zbog Mbappea sjediti na klupi.

- Ne znam, mnogo nas je! Vidjet ćemo šta će trener odlučiti, rekao je Rodrygo prije nekoliko tjedana, kada su ga novinari pitali gdje vidi sebe kada dođe Mbappe.

Carlo Ancelotti cijelu sezonu igra bez klasičnog napadača najviše klase kakav je bio Karim Benzema, protiv Manchester Cityja u napadu je igrao s Rodrygom, Viniciusom Juniorom i Valverdeom.

Budući da je Valverde više veznjak nego napadač, nije teško zaključiti kako bi iduće sezone mogao izgledati napad Real Madrida.

Ako Rodrygo i Mbappe budu igrali na bokovima, Vinicius Junior će morati igrati u sredini što mu sigurno neće biti drago.

To je već problem Carla Ancelottija, koji je poznat po tome da nije imao problema ni s najproblematičnijim igračima na svijetu.

Što se tiče Rodryga, on uvijek može otići u Manchester City što nije baš loša mogućnost.

Ako slučajno bude imao problema s raskidom ugovora u Real Madridu,  kao amateru uvijek su mu širom otvorena vrata četvrtoligaša Crikvenice, gdje igra njegov prijatelj i nekadašnji suigrač u Santosu Jefferson (fotografija u sredini).

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.