RIJEKA - OLYMPIAKOS Besnik Hasi: Ne vjerujem da će to biti otvorena utakmica

Ponedjeljak, 21. kolovoza 2017. 20:57 Napisao/la  SC

Važno je da odigramo dobru utakmicu, da prođemo i ispunimo očekivanja navijača, rekao je trener Olympiakosa


Besnik Hasi obratio se novinarima na službenoj presici održanoj na Rujevici, trener Olympiakosa pokazao je mu hrvatski jezik nije nepoznanica kao ni hrvatski nogomet:

-  Ne osjećam neki poseban pritisak. Važno je da odigramo dobru utakmicu, da prođemo i ispunimo očekivanja navijača. Ne želim samo pomoći momčadi da uđe u skupinu Lige prvaka nego da stvorimo jaku momčad, govorimo to jer smo na dobrom putu. Moramo igrati slično kao u prvoj utakmici, za razliku od prve utakmice moramo iskoristiti svoje šanse.    Čeka nas teška utakmica, moramo odigrati dobro kao u prvoj utakmici, cijela momčad mora djelovati kao ekipa. Rijeka je momčad koju je teško pobijediti. Vidjeli smo to u prvoj utakmici. Organizirani su, tjelesno jako dobro pripremljeni, opasni u kontri i polukontri te igraju jako disciplinirano. Mi smo u prvoj utakmici odigrali skoro savršenih prvih 45 minuta. Nedostajao je samo gol. Rijeka je uspjela postići gol u gostima i to je velika prednost. Očekujem  još bolju Rijeku, ne vjerujem da će to biti otvorena utakmica, u ovakvim dvobojima ne otvaraš se lako, ali vjerujem da ćemo uspjeti postići gol i osigurati ulazak u skupine, kazao je Hasi.

Na Rujevici će zaigrati Odjija-Ofoe:

- Prvu smo utakmicu odigrali dobro, zadovoljan sam kako smo izgledali. Očekuje nas teška utakmica, moramo biti spremni za borbu. Vjerujem u naš prolaz. Rijeka je kvalitetna ekipa, analizirali smo ih i znamo što nam je činiti – slijediti upute trenera i prolaz neće doći u pitanje. Neće nas pun stadion  preplašiti. Istina, okruženje je drugačije od onoga na što smo navikli, ali igrali smo u sličnim uvjetima i spremni smo na takve situacije, rekao je Ofoe.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.