Predsjednik PSG-a nije dobro prihvatio pitanje o smjeni Luisa Enriquea

Srijeda, 08. svibnja 2024. 10:43 Napisao/la  SC
Predsjednik PSG-a  nije dobro prihvatio pitanje o smjeni Luisa Enriquea

Predsjednik PSG-a ne krije da je teško podnio dva poraza od Borussije Dortmund u polufinalu Lige prvaka:

- Jako smo razočarani rezultatom. Vlada tuga, mislim da smo trebali dobiti više. Trener i igrači dali su sve od sebe, a šta tek reći za sjajne navijače, bili su fantastični, rekao je Al Khelaifi.

Pitanje o mogućoj smjeni Luisa Enriquea nije dobro prihvatio:

- Jesi li ozbiljan s ovim pitanjem? Misliš li to stvarno ili se razumiješ malo u nogomet? Gradimo dugoročni projekt s najmlađom ekipom u Europi, budućnost će biti svijetla. Idemo istim putem, poručio je Al Khelaifi.

- Ne mislim da smo bili inferiorni u ovom dvomeču, jer smo šest puta pogodili okvir gola. Ono što je zanimljivo u nogometu je da ponekad nije fer - imali smo 31 šut, a nismo zabili niti jedan gol. Nogomet nije bio pošten prema nama u ovoj utakmici. Moramo to prihvatiti, čestitati ekipi koja je došla do finala, oplakivati ​​ovo i preboljeti razočaranje. Jako sam ponosan na svoju momčad, bez ikakve sumnje. Ja sam prvi odgovoran za poraz kao trener, ali zadovoljan sam odnosom i ponašanjem svih igrača. Cilj koji sam postavio kad sam stigao bio je natjecati se za svaki trofej. Kada završi sezona, nakon finala Kupa, vidjet ćemo što smo postigli, kazao je Luis Enrique.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.