Pobjeda nad Juventusom i dupla kruna obogatit će igrače Reala za milijun i pol eura

Četvrtak, 01. lipnja 2017. 12:41 Napisao/la  SC

Igrači Reala bili su toliko sigurni u sebe da su predsjedniku predložili da im isplati bonuse samo ako vežu europski i španjolski naslov.

U Real Madridu su velikodušni prema svojim igračima i kada osvajaju trofeje slijedi im dodatna nagrada.

Tako će, obrane li naslov u Ligi prvaka, svaki nogometaš Real Madrida inkasirati dodatnih milijun i pol eura, te ispada da će na dodatne bonuse za Luku Modrića, Matea Kovačića i momčad potrošiti ogromnih 80 milijuna eura.

Premije su dogovorene odavno, a dogovarali su ih Realovi senatori na čelu s kapetanom Sergijom Ramosom s predsjednikom Florentinom Perezom.

Igrači Reala bili su toliko sigurni u sebe da su predsjedniku predložili da im isplati bonuse samo ako vežu europski i španjolski naslov.

A kako su prvenstvo već osvojili sada ih samo 90 minuta dijeli od bogate nagrade.

Utakmica u Cardiffu na rasporedu je u subotu u 20.45 sati i oko dva sata kasnije znat ćemo jesu li Ronaldo, Modrić i ostali bogatiji za desetak milijuna kuna.

No, najprije treba pobijediti Juventusove ratnike, Mandžu, Buffona, Dybalu, Higuaina, a to i nije tako jednostavno.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.