OLYMPIAKOS - RIJEKA Matjaž Kek: Naša je želja da odluka padne na Rujevici!

Utorak, 15. kolovoza 2017. 21:55 Napisao/la  SC

Rijeka je pokazala da se može nositi sa svakim i došli smo skupo prodati kožu, kaže Filip Bradarić


Matjaž Kek i Filip Bradarić izašli su pred novinare večer uoči prve utakmice play-offa Lige prvaka između Rijeke i Olympiakosa koja se igra u Pireju.

- Već je na ždrijebu bilo jasno tko je favorit. Uz sav respekt prema Olympiakosu, klub kvalitete i tradicije, Rijeka je došla odigrati europsku utakmicu koja bi nama omogućila da se sve skupa odlučuje. Želim da budemo hrabri i pokažemo Rijeku u pravom svjetlu, rekao je Matjaž Kek.

- Čeka na  izazovna utakmica. Rijeka je pokazala da se može nositi sa svakim i došli smo skupo prodati kožu. Spremni smo i motivirani i jedva čekamo utakmice, rekao je Filip Bradarić.

Riječka momčad odradila je trening na stadionu Olympiakosa koji Kek ne pamti po dobrome:

- Kao igrač Maribora igrao sam ovdje protiv Olympiakosa i skrivio jedanaesterac, igrao sam rukom. Izgubili smo 0:2. Ovo je potpuno novo zdanje, ali jedno je ostalo: ovdje nije lako igrati uz bučnu publiku i o tome smo jako puno razgovarali s igračima. Nadam se da ćemo ostvariti bolji rezultat nego ja tada, kaže Kek.

Trener Olympiakosa Besnik Hasi dobro se pripremio za Rijeku, nekadašnji igrač Zagreba i Samobora nije imao problema oko upoznavanja mentaliteta riječke momčadi:

- Rijeka je protiv Salzburga potvrdila da je u istoj formi kao i prošle sezone kad je osvojila prvenstvo i nadjačala Dinamo. Nosi ih isti elan. Imaju kompaktnu ekipu koja je dugo zajedno. Imaju igrače u najboljim godinama i jako su disciplinirani. Ne vjerujem da bi itko ovdje takvu momčad pokušao podcijeniti. Svaki rezultat bez primljenog gola bio bi dobar. Najvažnije je da kod kuće ne primimo gol, a s druge strane koliko god da damo, bit će dobro. Naravno, idemo na pobjedu, rekao je Hasi.

Poslušajte izjave Matjaža Keka i Filipa Bradarića:

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.