NEVJEROJATNA PONUDA

Ulaznica za utakmicu od 24.080 eura!

Petak, 02. veljače 2018. 20:33 Napisao/la  SC

Toliko stoji ulaznica za utakmicu R. Madrid - PSG

Neymar i Real Madrid, ima neka tajna veza....
Neymar i Real Madrid, ima neka tajna veza....

 Marca je objavila nevjerojatnu ponudu!

Španjolski list objavio je na portalu rekordnu cijenu jedne ulaznice na crnom tržištu, nepoznat netko za ulaznicu utakmice Lige prvaka između Real Madrida i PSG-a traži 24.080 eura.

Inače, ulaznice u slobodnoj prodaji za utakmicu bile su prodane za 37 minuta, dok se cijene na crnom tržištu kreću od 300 do spomenutih 24.080 eura.

Naravno da je preprodaja ulaznica zabranjena, Real Madrid i UEFA zajednički se bore protiv preprodaje na sve načine, počevši od poimenične kupovine do zaštićenih mobilnih aplikacija.

Koliko god se borili, preprodavači uvijek pronađu tržište, a cijena od 24.080 eura zapanjuje iznosnom i drskošću!

Utakmica između Real Madrida i PSG-a najavljuje se mjesecima, posebice je medijski zanimljiva u kontekstu sve jačega pritiska na Neymara kojega predsjednik Florentino Perez vidi kao nasljednika Cristiana Ronalda.

Neymar nije baš imun na otvorene pozive iz Madrida, čelnici PSG-a ne mogu stati na kraj medijskom pritisku koliko god se trudili.

Na kraju je vlasnik PSG-a Nasser Al-Khelaifi izjavio da će pustiti Neymara u Madrid uz jedan uvjet: ako PSG osvoji Ligu prvaka!

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.