Nenad Bjelica u Ligi prvaka debitira na klupi Union Berlina

Srijeda, 29. studenog 2023. 12:01 Napisao/la  SC

Union Berlin ostvario dvije pobjede u Bundesligi u prva dva kola, nakon toga nikoga ove sezone nije pobijedio

Nenad Bjelica  u Ligi prvaka debitira na klupi Union Berlina
Foto: FCUnionBerlin/Facebook

Nenad Bjelica doživio je privilegiju da na klupi Union Berlina debitira u utakmici Lige prvaka!

Union Berlin večeras igra u Bragi, međudobno igraju dvije momčadi u Skupini C od kojih će jedna na proljeće igrati Europsku ligu.

- Želimo prezimiti u Europi, želim vidjeti maksimalni trud i volju. Nadam se da ćemo onda imati šansu protiv Reala u zadnjoj utakmici. Nemam puno vremena raditi taktičke promjene, ali zato možemo raditi na psihološkom planu, pokušavam dignuti momčad u pozitivnom smislu. Dva puta smo trenirali, upoznao sam igrače. Bod protiv Augsburga je popravio raspoloženje, vlada pozitivna atmosfera, momčad je motivirana, rekao je Bjelica u najavi utakmice.

Braga je u prvoj međusobnoj utakmici pobijedila (3:2) u Berlinu dok je Union Berlin u zadnjem kolu jedini bod (1:1) osvojio u Napulju.

Bjeličin najveći problem je da Union Berlin nije pobijedio u čak 15 natjecateljskih utakmica zaredom!

Union Berlin ostvario je dvije pobjede u Bundesligi u prva dva kola (Mainz 4:1, Darmstadt 4:1), nakon toga nikoga ove sezone nije pobijedio.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.