MOURINHO CINIČAN Ispadanje nije ništa novo za ovaj klub, nemamo vremena za dramu

Srijeda, 14. ožujka 2018. 08:06 Napisao/la  SC

Ovaj Manchester United nije velika europska momčad! Sevilla je pristojna ekipa, ali dok nije ušao Ben Yedder, izgledali su kao da ne bi gol zabili da se igra šest mjeseci, rekao je Rio Ferdinand

Jose Mourinho
Jose Mourinho

 

Jose Mourinho u svom je stilu prokomentirao poraz (1:2) od Seville na Old Traffordu, Manchester United ispao je u osmini finala Lige prvaka nakon što je odigrao utakmicu daleko ispod objektivne razine:

- Bio sam u ovoj situaciji već dva puta - izbacio sam Manchester United s Portom i Real Madridom. Tako da ispadanje nije ništa novo za ovaj klub. Probali smo biti agresivni od prve minute. Nismo uspjeli zabiti i Sevilla je dobro kontrolirala igru. Imali smo dobre šanse za pogodak, ali oni su zabili i od tog trenutka je sve postalo puno teže. Drugi gol učinio je stvari nemogućima. Imali smo dobre periode, ali nismo kontrolirali utakmicu. Ne mogu reći da su moji igrači učinili išta loše u svom pristupu igri. Drago mi je da igrači ne skrivaju tugu, ali nemamo vremena za dramu, rekao je Mourinho.

Portugalac je lakonski odbacio kritike i ono što je razvodno: Manchester United obje utakmice odigrao je vrlo slabo, neshvatljivo bezvoljno:

- Jako je čudno da je mijenjao postavu koja je u subotu tako dobro odigrala protiv Liverpoola, pogotovo prvo poluvrijeme. Bilo je teško gledati, ne samo večeras nego i prvu utakmicu. Bez energije, volje, brzine... neobjašnjivo! Pa Manchester uopće nije išao pobijediti, ni jednu utakmicu, rekao je Paul Scholes, stručni analitičar BT Sporta.

Mekoliko igrača među kojima je iritantno prednjačio Pogba, kao da su igrrali po kazni:

- Top igrači ne biraju utakmice! A ovaj Manchester United nije velika europska momčad! Sevilla je pristojna ekipa, ali dok nije ušao Ben Yedder, izgledali su kao da ne bi gol zabili da se igra šest mjeseci! Ma kad igraš kod kuće, moraš napasti! A ova momčad nije imala energiju. Gledajući, stalno čekaš da se nešto dogodi, a ništa. Gdje je Sanchez? Nije ni sjena onoga iz Arsenala, djeluje kao stranac u momčadi! Da, nedavno je došao, ali ne gubiš svoj talent i znanje prelaskom u drugu momčad. Ma, svih 11 su bili jako loši!, kaže Rio Ferdinand.

Nešto se događa s Manchester Unitedom ili Mourinhom.

Jose Mourinho sa svim je klubovima koje je vodio u drugoj sezoni bio prvak, s Manchester Unitedom neće. Sa svim je klubovima igrao barem u polufinalu Lige prvaka, s Manchester Unitedom neće ni to.

Treba dodati da je Mourinho u pravu kada cinično kaže da se nije dogodilo ništa posebno, Manchester United u zadnjih devet utakmica nokaut faze Lige prvake pobijedio je samo jednom!

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.