Luis Enrique: Lakše je vratiti se protiv Juventusa nego protiv PSG-a!

Petak, 14. travnja 2017. 17:12 Napisao/la  SC

Možda nisam jasno prenio igračima što tražim od njih, poraz je moja odgovornost, ali ništa pogrešno nisam napravio, kaže Enrique


Luis Enrique ovako je najavio uzvratnu utakmicu Lige prvaka između Barcelone i Juventusa, koji je stekao tri pogotka prednosti:

- Lakše je vratiti se protiv Juventusa nego protiv PSG-a! Ali prije svega, moramo se vratiti na pobjedničke staze protiv Sociedada. Taj poraz nas je stvarno pogodio i sada analiziramo gdje smo pogriješili kako bismo to popravili. Odigrali smo užasno prvo poluvrijeme, ali u drugom smo igrali na istoj razini kao i Juventus i stvorili smo više prilika od njih. Znam da Juve ne prima puno golova, ali čini se da to i nije slučaj protiv najvećih rivala. Sjećam se utakmice protiv Napolija i mogu reći da ćemo riskirati jer nemamo što izgubiti, rekao je Enrique i naglasio sljedeće:

- Nijedna moja odluka nije bila pogrešna, iako potpuno preuzimam krivnju za ono što se dogodilo na Juventusovom stadionu. Možda nisam jasno prenio igračima što tražim od njih, poraz je moja odgovornost, ali ništa pogrešno nisam napravio, kaže Enrique.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.