×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 50

Liga prvaka, četvrtfinale: Milan opet na Barcu, Realu darovan APOEL

Petak, 16. ožujka 2012. 12:03 Napisao/la 

U Nyonu su izvučeni parovi četvrtfinala Lige prvaka. Najzanimljviji susret je svakako onaj između Milana i Barcelone, koji su, zanimljivo, igrali i u skupini ove sezone

Milan - Barcelona! Još jednom ove sezone. Sudar talijanskog i španjolskog prvaka svakako je najzanimljivji ogled četvrtfinala Lige prvaka. Mnogi će reći kako "rossonerima" kuglice nisu bile baš sklone, jer je Barca, prema općem sudu, još uvijek najkvalitetnija momčad u Europi. Ove sezone su već igrali u skupini H, na Camp Nou je završilo 2:2, dok je na San Siru slavila Barcelona sa 3:2.

"Jack pot" je izvukao Real Madrid, kojem su kuglice darovale APOEL, pa se već sada može konstatirati kako će "Kraljevi" u polufinale. Olympique Marseille će igrati protiv Bayerna iz Minhena, dok se u posljednjem četvrtfinalu sastaju Benfica i Chelsea. Prvi susreti igraju se 27. i 28. ožujka, dok su uzvrati 3. i 4. travnja. Polufinala se igraju 17./18. i 24./25. travnja, dok je finale na rasporedu 19. svibnja na Allianz Areni u Minhenu.


LIGA PRVAKA, RASPORED ČETVRTFINALA: APOEL - Real Madrid, Olympique Marseille - Bayern, Benfica - Chelsea, Milan - Barcelona

POLUFINALE: Olympique Marseille/Bayern - APOEL/Real Madrid, Benfica/Chelsea - Milan/Barcelona

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.