Liga prvaka: Ronaldo hat-trickom na koljena položio jednu od najboljih obrana na svijetu

Utorak, 02. svibnja 2017. 22:40 Napisao/la  SC

Prva utakmica polufinala Lige prvaka: Real Madrid - Atletico 3:0. Ronaldo dokazao da je jedan najboljih strojeva za golove ikada proizvednih u nogometnim radionicama

Cristiano Ronaldo ponovo je dokazao da je jedan najboljih strojeva za golove ikada proizvednih u nogometnim radionicama.

Trima pogocima Ronalda momčad Real Madrida stekla je veliku prednost u prvoj utakmici polufinala protiv Atletica, koji je doživio prvi poraz ove kalendarske godine na jednom gostovanju.

To dovoljno govori o obrani Atletica, koju je triput matirao nejvjerojatni Ronaldo.

U 10. minuti Ramos je nabacio loptu prema Cristianu Ronaldu koji je u tom trenutku bio u zaleđu, no suci nisu reagirali.

Obrana Atletica je izbacila loptu do Casemira koji je  ubacio na pet metara od  Oblaka, Ronaldo je lagano glavom zabio prvi pogodak.

U 78. minuti Ronaldo se u prmanju oslobodio Savića na ulazu kazneni prostor i onda silovitim udarcmke loptu poslao kroz Oblakove ruke.

U 86. minuti Lucas je prošao desnom stranom, odigrao povratnu loptu za Ronalda, koji je ostao sam na 8 metara. Jasno, to je značilo da će se mreža iza Oblaka treći put zatresti.

Atletico je  četvrti put zaredom igrao u završnici Lige prvaka protiv Real Madridfa. Opet neuspješno...

Što se tiče dojma, Real Madrid je bio bolji veći dio prvoga dijela,  tek je pred kraj Atletico uspio upostaviti razdoblje kontinuranog napada.

U drugom dijelu Atletico se postavio odlučnije iako nije stvorio ni jednu ozbiljnu priliku.

 Lopta je često boravila na polovici Real Madrida, što je značilo da se otvaraju mogućnosti za brze kontre. A  Ronaldo je inačica za brzinu uz nogometu...

Bilo je samo pitanje trenutka kada će Ronaldo kazniti smionu igru Atletica, fantastični strijelac nije zakazao.

Ovog puta Ronaldo je na koljena je položio jednu od najboljih obrana na svijetu.   

REAL MADRID: Navas, Marcelo, Ramos, Varane, Carvajal (46 Nacho), Casemiro, Modrić, Kroos, Ronaldo, Benzema (78 Lucas), Isco (68 Asensio)

ATLETICO: Oblak, Filipe Luis, Godin, Gabi, Savić, Koke, Niguez (58 Gaitan), Carrasco (68 Correa), Hernandez, Gameiro (57 Torres), Griezmann

Prva utakmica polufinala Lige prvaka: Real Madrid - Atletico 3:0 (Ronaldo 10, 73, 86)

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.