Liga prvaka: Real prijeti Bayernu u njegovom dvorištu, Atletico dočekuje lisice iz Leicestera

Srijeda, 12. travnja 2017. 13:18 Napisao/la  SC

Od 18.45 igraju  Borussija Dortmund i Monaco, a od  20.45 prve utakmice četvrtfinala igraju Atletico Madrid i Leicester, te Bayern i Real Madrid.

Trostruki program večeras u Ligi prvaka.

Od 18.45 sati na rasporedu je jučer odgođena utakmica između Borussije Dortmund i Monaca, a od 20.45 prve utakmice četvrtfinala igraju Atletico Madrid i Leicester, te Bayern i Real Madrid.

Ribery i Robben, dva igrača koja su briljirala u finalu Lige prvaka 2013. kada je Bayern osvojio Europu, opet igraju kao u najboljim danima i večeras će biti najveća prijetnja Real Madridu.

-Mislim da obje momčadi imaju isti cilj, a to je kontrolirati utakmicu. Real Madrid nije se previše mijenjao proteklih godina. Kao i uvijek, ima mnogo kvalitetnih igrača koji nam u svakom trenutku mogu stvoriti probleme. Kad imate igrače poput Benzeme, Balea i Ronalda, to je nevjerojatan luksuz i siguran sam da se Zidane slaže sa mnom, rekao je Ancelotti.

- Naš je cilj uvijek isti, igrati svoju igru i pobjeđivati. Ancelottija poznajem vrlo dobro, kao što i on mene poznaje. Ali to ne znači ništa, mislim da to nikomu nije ni prednost ni mana. Krenut ćemo snažno jer znamo da Bayern uvijek dobro starta, pogotovo kad igra kod kuće, najavio je dvoboj Zidane.

Luka Modrić se očekuje u početnom sastavu Reala, a Mateo Kovačić će vjerojatno priliku čekati s klupe.

Drugi dvoboj večeras je Atletico Madrid – Leicester. Oba kluba su dohvatila dobru formu u zadnje vrijeme, ali Atletico je domaćin i ima mnogo više iskustva u ovako važnim dvobojima, te će Leicester vjerojatno biti u podređenom položaju, osuđen na obranu i pokušaje kontranapada.

Odgođeni dvoboj je od 18.45 sati na rasporedu između Borussije Dortmund i Monaca.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.