LIGA PRVAKA

Real Madrid i Juventus u finalu

Srijeda, 10. svibnja 2017. 22:38 Napisao/la  SC

Uzvratna utakmica polufinala Lige prvaka: Atletico - Real Madrid 2:1.


Real Madrid i Juventus igraju u finalu Lige prvaka.

Nakon što u utorak Juventus eliminirao Monaco i ušao u finale bez poraza, u srijedu je Real Madrid eliminirao Atletico i doživio prvi poraz u Ligi prvaka.

Uoči uzvrata prednost Real Madrida od 3:0 činila se nedostižnom da bi nakon samo 16 minuta Atletico utakmicu na Vicente Calderonu učinio neizvjesnom.

Prvo je Saul Niguez udarcem glavom u 12., a zatim Grizemann udarcem s bijele točke u 16. minuti, zatresao mrežu Real Madrida.

 Tipično agresivni početak Atletica natjerao je momčad Real Madrida na uzmak, više od pola sata trebalo je gostima da se priberu.

Tek u 38. minuti (Isco) uputio je Real Madrid prvi udarac u okvir gola, ali velike su momčadi velike zato što koriste svaku šansu.

U 42. minuti Benzema je izveo briljantnu tehničku minijaturu na gol-crti s lijeve strane, na metru kvadratnom ispala su trojica braniča Atletica.

Benzema je dotrčao do prve vratnice, vratio povratnu za Kroosa, Oblak je obranio udarac, pritrčao je Isco i gurnuo loptu u mrežu - 2:1.

Atletico je otada morao postići tri pogotka da bi prošao u finale...

U drugom se dijelu utakmice znatno primirila iako uzbuđenja nije nedostajalo.

U 66. minuti Navas je izvanredno dvaput reagirao, obranio je udarce Carrasca i Gameira.

Na drugoj strani raspoloženi Benzema u 74. minuti zamalo je glavom promašio cilj.

U 90. minuti Griezmann je oštrim udarcem promovirao Navasa u najboljega igrača Real Madrida.

Mateo Kovačić nije ulazio u igru.

ATLETICO: Oblak, Gimenez (56 Thomas), Savić, Godin, Filipe Luis, Koke  (76 Correa), Gabi, Saul Niguez, Carrasco, Griezmann, Torres (56 Gameiro)

REAL MADRID: Navas, Danilo, Varane, Ramos, Marcelo, Casemiro (77 Lucas), Modrić, Isco (88 Morata), Kroos, Bemzema (75 Asensio), Ronaldo.

Uzvratna utakmica polufinala Lige prvaka: Atletico - Real Madrid 2:1 (2:4)  (Niguez 12, Griezmann 16-11m/Isco 42)
* u zagradi je ukupni rezultat

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.