Liga prvaka: Olympiacos, Celtic, Kopenhagen, APOEL ili Maribor na Rujevici

Srijeda, 02. kolovoza 2017. 23:41 Napisao/la  SC

Postoje lakše, postoje i teže opcije, no sada kad je osigurana najmanje skupina Europpske lige, sve je mnogo lakše iz kuta običnog promatrača.

Rijeka je u play-off rundi kvalifikacija za Ligu prvaka. Postalo je to jasno nakon što je obranjen aktivan rezultat od 1:1 iz prve utakmice odigrane u Austriji protiv Red Bull Salzburga. Odmah nakon uzvrata (0:0) na Rujevici, postala su poznata i imena svih ostalih sudionika završne runde pretkola.

Kao što je poznato, nogometaši Rijeke svoj put prema Ligi prvaka od trećeg pretkola grade kroz tzv. put prvaka (Champions Route). Tako se izbjegavaju sudari nacionalnih prvaka "manjih" nogometnih država s onima iz Lige petice i njoj sličnih liga (League Route).

Rijeka neće biti nositelj u ždrijebu (petak, 12 sati) pa su joj potencijalni suparnici sljedeći: Kopenhagen, Celtic, APOEL, Olympiacos ili Maribor. Zajedno s Rijekom, u skupini nenositelja su još Hapoel, Astana, Qarabag i praška Slavia.

Postoje lakše, postoje i teže opcije, no sada kad je osigurana najmanje skupina Europpske lige, sve je mnogo lakše iz kuta običnog promatrača.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.