Liga prvaka: Luka Modrić četvrtim nastupom u finalu ušao u hrvatsku povijest

Srijeda, 02. svibnja 2018. 12:55 Napisao/la  SC
Luka Modrić
Luka Modrić

Luka Modrić i Mateo Kovačić nastavljaju hrvatski niz finala Lige prvaka, Real Madrid plasirao se u treće finale uzastopno.

- Teška utakmica protiv Bayerna koji se nikad ne predaje, koji ima kvalitetnu momčad, no uspjeli smo istrpjeti sve njihove napade. Suđenje? Uvijek ima kontroverzi, nisam vidio situaciju i ne mogu to komentirati. Uvijek žele umanjiti naše uspjehe, navikli smo na to, rekao je nakon utakmice protiv Bayerna Luka Modrić, koji je ušao u povijest hrvatskog nogometa kao sudionik četiri finala.

Od 2012. godine niz se nije prekinuo, a ove sezone može postati poseban prema mogućnosti da u finalu prvi put igraju trojica hrvatskih igrača ako Liverpool večeras eliminira Romu.

Finala Lige prvaka,
Ivica Olić 2012.
Mario Mandžukić 2013.
Luka Modrić 2014.
Ivan Rakitić 2015.
Luka Modrić 2016.
Luka Modrić i Mario Mandžukić 2017.
Luka Modrić i Mateo Kovačić 2018.
Dejan Lovran 2018.?

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.