LIGA PRVAKA

Dinamo protiv Seville doživio novo poniženje

Srijeda, 02. studenog 2016. 22:38 Napisao/la  SC

Utakmice 4. kola: Skupina H: Sevilla - Dinamo 4:0,  Juventus - Lyon 1:1

Kao što je najavio, Ivajlo Petev zatvorio se u utakmici protiv Seville, koja nije igrala u najboljem sastavu budući da su misli najboljih domaćih igrača bili u utakmici protiv Barcelone u nedjelju.

Vjerojatno je zbog toga Sevilla prvih pola sata igrala u ritmu HNL-a, pa je nemoćni Dinamo izgledao kao nešto može napraviit.

A onda je Sevilla malo dignula ritam, tek toliko da povede.

Uslijedilo je nekoliko  akcija, N'Zonzi (22) i  Vitollo (30) bili su opasni udarcima glavama, prije nego što je Vietto u 31. minuti iskoristio slabosti Dinamove obrane i iz "mrtvog kuta" zatresao mrežu - 1:0.

U zadnjih petnaestak minuta Sevilla je preuzela prevlast, ali je Dinamo uspijevao održavati kakvu-takvu ravnostežu.

U sudačkoj nadoknadi Stojanovič je neoprezno na sredini igrališta zahvatio Vitola po nozi, dobio drugi žuti karton i ostavio desetoricu suigrača na streljani.

Utakmica je u drugom dijelu bila slika i prilika stanja u kojemu se nalazi momčad Dinama otkada je Zdrvko Mamić odlučio dovesti Zlatka Kranjčara i Ivajla Peteva...

Pregrtšt prilika i tri laka komada Seville s igračem više protiv očajnog Dinama ne mogu veseliti nikoga kome je stalo do ugleda hrvatskog nogometa.

Dinamo u četiri kola  nije osvojio bod, ni jednom nije zatresao mrežu protivnika, primio je 12 pogodaka...
    
SEVILLA: Rico, Mariano, Rami, Mercado, Escudero, N'Zonzi, Kranevitter, Vitolo (75 Sarabia), Ganso (75 Kiyotake), Vazquez (61 Ben Yedder), Vietto.

DINAMO: Livaković, Sigali, Schildenfeld, Benković, Stojanovič, Machado (60 Perić), Pavičić, Pivarić, Ćorić (53 Šitum), Soudani (46 Matel), Fernandes

Mario Mandžukić u paru s Higuainom igrao je od početka utakmice protiv Lyona, koji je priredio iznenađenje osvojivši bod u Torinu.
    
Utakmice 4. kola: Skupina H: Sevilla - Dinamo 4:0 (Vietto 31, Escudero 66, N'Zonzi 80, Ben Yedder 87), Juventus - Lyon 1:1 (Higuain 13-11m/Tolisso 85)
Poredak: Sevilla 10, Juventus 7, Lyon 4, Dinamo 0

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.