Liga prvaka: Damir Skomina oštetio Romu, suci odredili ishode polufinalnih utakmica

Srijeda, 02. svibnja 2018. 23:24 Napisao/la  SC

UEFA nešto mora početi mijenjati u sudačkoj organizaciji ako najbolji suci ovako sude, izgleda da VAR postaje neizbježan

Damir Skomina
Damir Skomina

Suci su ove sezone izravno odredili finaliste Lige prvaka.

Nakon što Cuneyt Cekir nije dosudio  kazneni udarac za Bayern u utakmici protiv Real Madrida, Damir Skomina još je više oštetio Romu u utakmici protiv Livepoola.

Doduše, prvo je oštetio Liverpool, kada u prvom poluvremenu nije dosudio kazneni udarac nakon što je Fazio objema rukama gurnuo Manea u kaznenom prostoru.

Trima pogreškama zakinuo je Romu za koju je na kraju dosudio kazneni udarac zbog igranja rukom, koji je prema njegovu kriteriju izgledao kao zakašnjela kompenzacija za propuste.

U 49. minuti Džeko je pobjegao obrani Liverpoola, prošao vratara Kariusa, koji je rukama u padu skrivio prekršaj za najstrožu kaznu.

Međutim, na intervenciju pomoćnika Skomina je dosudio nepostojeće zaleđe napadača Rome.

U 60. minuti po El Shaarawyjevu udarcu lopta je udarila u visoko podignutu ruku Alexander-Arnolda, koji je rukom spriječio pogodak.

Skomina je pokazao na udarac iz kuta!

Nije Skomina dosudio ni kazneni udarac kada je Lovren igrao rukom, Slovenac je dosudio prekršaj jer je Lovren u skoku gurnut s leđa.

I jest, ali kako!?

Ako je taj intezitet bio dovoljan za prekršaj nad Lovrenom, onda je intezitet kojim je izguran Mane bio dovoljan za prekršajni postupak na rimskom sudu.

Ukratko, u polufinalu Lige prvaka nikada se nije dogodilo da rezultate obje utakmice odrede suci.

UEFA nešto mora početi mijenjati u sudačkoj organizaciji ako najbolji suci ovako sude, izgleda da VAR postaje neizbježan.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.