NAJBOLJI SVIH VREMENA

Leo Messi nikada neće biti Diego Maradona

Srijeda, 11. travnja 2018. 14:19 Napisao/la  Igor Vranić

Messi isti mentalni defekt iskazuje u  reprezentaciji

Leo Messi nikada neće biti Diego Maradona

 Od poraza (0:3) Barcelone u Rimu poraznija je bila igra jedne od najboljih momčadi na svijetu, jedine momčadi koja u Ligama petice nije doživjela poraz u domaćem prvenstvu i najvažnije, momčadi za koju igra najbolji igrač na svijetu.

Što se dogodilo s Leo Messijem u Rimu?

Ako je suditi prema statistici, ništa posebno.

Messi redovito igra (ne)objašnjivo slabo u završnicama Lige prvaka, zadnji pogodak u četvrtfinalu Lige prvaka postigao je u sezoni 2012/13 protiv PSG-a, u devet četvrtfinalnih utakmica nije postigao pogodak, uključujući zadnjih šest kad je Barca ispala.

Treći put uzastopno Barcelona je u Ligi prvaka eliminirana u četvrtfinalu.

Zadnji put titulu europskog prvaka osvojila je u finalu (3:1) 2015. godine protiv Juventusa, strijelci su bili Rakitić (4), L. Suarez (68) i Neymar (90+7).

Budući da isti mentalni defekt iskazuje u dresu argentinske reprezentacije, Messi je u Rimu još jednom pokazao zašto se ne može uspoređivati s najboljim igračem svih vremena Diegom Maradonom!

Messi je tijekom cijele karijere bio najbolji igrač (po)najbolje momčadi na svijetu, Maradona je bio najbolji igrač na svijetu bez obzira za koju je momčad igrao.

Zbog Maradone momčadi za koje je igrao postale su (po)najbolje na svijetu, što se najbolje vidjelo u rijetkim porazima.

Karizmatični Maradona mijenjao je mentalitete momčadi, njegove momčadi nikada nisu gubile utakmice kao Barcelona u Rimu.

Messi je čudesan igrač koji u 30. godini  još uvijek nije dokazao da tijekom važnih utakmica može promijeniti mentalitet momčadi za koje igra.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.