Ivan Rakitić: U potpunosti vjerujemo u sebe, zajedno možemo do preokreta protiv Juventusa

Nedjelja, 16. travnja 2017. 13:09 Napisao/la  SC

Istina je da moramo popraviti neke stvari, ali  moramo nastaviti u istom ritmu, kaže Rakitić


Ivan Rakitić igrao je za Barcelonu u pobjedi (3:2) protiv Real Sociedada, što je bilo važno za vraćanje samopouzdanja uoči uzvratne utakmice Lige prvaka protiv Juventusa.

Juventus na Camp Nou stiže s tri (3:0) pogotka prednosti, jednim više nego što je stigao PSG (4:0).

Barcelona je protiv PSG-a ostvarila jedinstveni podvig u Ligi prvaka, elimnirala je francuskog prvaka rezultatom 6:1.

Juventus nije PSG...

-  Može li Barcelona protiv Juventusa ponoviti utakmicu s PSG-om? U potpunosti vjerujemo u sebe, a i navijači su uz nas. Zajedno možemo do preokreta. Istina je da moramo popraviti neke stvari, ali sretni smo zbog pobjede, moramo nastaviti u istom ritmu, rekao  Ivan Rakitić nakon pobjede protiv Sociedada.
 
Messi je s dva gola i asistencijom vodio momčad do nove pobjede u utakmici tijekom koje je Barca iskazala određene slabosti:

- Real Sociedad je odigrao jako dobru utakmicu, zbog toga je ova pobjeda teško izborena. Oni su momčad koja ima izraženu osobnost i žele loptu. Imali smo priliku postići još nekoliko golova, ali utakmica ja bila dobra, rekao je Rakitić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.