Gianluigi Buffon o sucima: To onda nisu ljudi, tako to rade životinje!

Četvrtak, 12. travnja 2018. 09:16 Napisao/la  SC

Nije bio penal! Vasquez se sam bacio, ali s Realom je uvijek tako, rekao je stoper Benatia koji je u 93. minuti naletio na Vasqueza

Giggi Buffon
Giggi Buffon

 Gianluigi Buffon dobio je crveni karton u 94. minuti nakon što je pretjerao u prigovorima zbog dosuđenoh kaznenog udarca, sucu Oliveru navodno je rekao "Jedi g....!".

Buffon se nije smirio ni nakon vjerojatno zadnje utakmice u Ligi prvaka, koja je završila tužno i ružno:

- Bila je to zasigurno sumnjiva odluka u 93. minuti. Dobar sudac ne uništava tako snove ekipe koja je dala sve na terenu tijekom 90 minuta. Oni su htjeli biti glavni akteri. Normalna osoba u takvoj utakmici ne može svirati toliko sumnjivu situaciju, osim ako na mjestu srca nema ništa - smeće. To onda nisu ljudi, tako to rade životinje. Tako to ne rade ljudi. Ovaj sudac nema osjetljivosti, mora shvatiti kakvu je katastrofu napravio. Real je zaslužio proći, bolji su od nas i možda će i osvojiti Ligu prvaka, ali mi smo večeras zaslužili produžetke, rekao je Buffon.

Stoper Benatia naletio je s leđa na Vasqueza:

- Nije bio penal! Vasquez se sam bacio, ali s Realom je uvijek tako, izjavio je Benatia.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.