Duje Ćaleta Car: Rijeka je odlična momčad koju vodi odličan trener, malo su nas iznenadili

Srijeda, 02. kolovoza 2017. 01:08 Napisao/la  SC

Očekuje nas jak protivnik i fanatična publika, rekao je Rose.


Marco Rose nije htio prihvatiti ulogu favorita uoči uzvratne utakmice protiv Rijeke u srijedu (20.45), trener RB Salzburga nije otrkio ništa novo:

- Očekuje nas jak protivnik i fanatična publika. Igramo protiv dobre ekipe, prvaka Hrvatske, a mi ćemo nastupiti hrabro s željom za prolaskom. Ovdje vladaju ekstremmni vremenski uvjeti, velike vrućine. Očekuje nas i vatrena publika, ali sve je to dio igre. Sve to moramo nadići, izaći hrabro na teren i odigrati tu utakmicu, rekao je Rose prije treninga na Rujevici.

Da najava utakmice s austrijske strane bude razumljiva hrvatskim novinarima pobrinuo se Duje Ćaleta Car.

- Za mene je ovo posebna utakmica. Lijepo se opet vratiti doma i zato se nadam da ću odigrati dobru utakmicu. Znali smo da je Rijeka odlična momčad, pratim hrvatsku ligu redovito i znam što su napravili u protekle dvije godine. Odlična momčad koju vodi odličan trener i malo su nas iznenadili. Moramo se pripremiti na sve što nas sutra čeka, igrati našu igru i nadati se najboljem. Ne bojimo se. Puno suigrača se raspitivalo o Rijeci. Rekao sam im da nisu slučajno osvojili duplu krunu, Ćaleta Car.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.