DEJAN LOVREN Čvrsto vjerujem da Liverpool može otići do finala, mi smo spremni na sve

Srijeda, 07. ožujka 2018. 14:45 Napisao/la  SC

To ne bi trebali biti veliko iznenađenje. Mi tu pripadamo, prokomentirao je Jurgen Kloop plasman u četvrtfinale,

Dejan Lovren dominirao u duelima s igračima Porta
Dejan Lovren dominirao u duelima s igračima Porta

 Liverpool se prvi put nakon devet godina plasirao u četvrtfinale Lige prvaka nakon što je uzvratnoj utakmici na Anfieldu odigrao bez pogodaka protiv Porta. Prvu utakmicu Livepool je pobijedio čak 5:0...

- Uvijek je protivniku teško igrati na Anfieldu. Mi smo spremni na sve - tko god da dođe, mi ćemo se boriti. Mislim da smo spremni i pripremljeni boriti se do samoga kraja, čvrsto vjerujem da možemo otići do finala. Pokazali smo karakter, u utakmicu smo ušli sa stavom da se ništa loše ne može dogoditi. Nevjerojatan je osjećaj biti u četvrtfinalu. To je bio naš cilj od trenutka kada smo se plasirali u Ligu prvaka. Utakmica je bila teška, nije to bila naša najbolja predstava, ali ponovno nismo primili gol i to je dobro. Imali smo nekoliko prilika, ali najvažnije je da smo prošli dalje i da se pripremimo za sljedeću utakmicu, kazao je Dejan Lovren.

- To ne bi trebali biti veliko iznenađenje. Mi tu pripadamo, prokomentirao je Jurgen Kloop plasman u četvrtfinale, ždrijeb je na rasporedu 16. ožujka:

- Ne priželjkujemo nikoga. Igramo s onim koga dobijemo. Sljedeća runda bit će teška sa sedam vrlo dobrih momčadi od kojih bi četiri mogle biti engleske, što ne olakšava stvar. Mislim da imamo dobre šanse za polufinale, ali idemo korak po korak, rekao je Klopp.

Liverpool idućeg vikenda igra derbi s Manchester Unitedomm, Klopp je imao tako komotnu poziciju da je protiv Porta mogao odmarati nekoliko igrača. Najbolji među njima, Mohamed Salah, ušao je tek u 74. minuti.

- Bila je dobra ideja napraviti nekoliko izmjena i sačuvati ključne igrače. Utakmica s Unitedom će biti velika - jedna od najvećih u Europi. Bit će teško, velika je to borba za drugo mjesto, vidjet ćemo što će se dogoditi, ali puni smo samopouzdanja, zaključio je Lovren.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.