Casemiro objasnio zbog čega se igrači Real Madrida drugačije ponašaju

Petak, 19. travnja 2024. 09:24 Napisao/la  SC

Casemiro, Luka Modrić i Toni Kroos godinama su bili u bazi najvećih uspjeha Real Madrida

Ancelotti i Casemiro
Ancelotti i Casemiro

Casemiro je zajedno s Lukom Modrićem u Tonijom Kroosom svojedobno zatvarao najbolji središnji trokut na svijetu, godinama su trojica veznjaka bili u bazi najvećih uspjeha Real Madrida.

Način na koji je Real Madrid eliminirao Manchester City nikoga nije oduševio, momčad Carla Ancelottija bila je podređena barem 110 od 120 minuta, nakon pogotka u 12. minuti ni jedan napadač Real Madrida nije uputio ozbiljan udarac prema vratima, na kraju su presudili jedanaesterci...

- Momčad Real Madrid se transformira u Ligi prvaka, pobjeđuje Realov DNA. Ako ste osvojili La Ligu, uvijek se postavlja pitanje zašto niste osvojili Ligu prvaka? To je tako! Potraga za trofejima ne iscrpljuje igrače, već se u njoj uživa. Uvijek morate pritiskati, tako je igrati za Real Madrid, pritisak postoji svaki dan, otkrio je Casemiro tajnu uspjeha najboljega kluba na svijetu.

Carlo Ancelotti treći put u karijeri eliminirao je jednu momčad Pepa Guardiole u Ligi prvaka, što nije uspjelo nikome.

Kako iskusni talijanski stručnjak gradi odnose s ponajboljim igračima na svijetu najbolje je opisao Casemiro, kada se prisjetio odlaska iz Madrida u Manchester United.

- Počeo sam razgovarati s Ancelottijem, a on je već znao da odlazim. Ušao sam u njegov ured, on se okrenuo i počeo plakati! Rekao mi je da ne želi da odem, da me jako voli... Tu sam počeo sumnjati u želju da odem, ali već sam dao riječ Unitedu što je važnije od svega, kazao je Casemiro.

Vrijeme je pokazalo da nije dobro odlučio što se tiče karijere, ali uvijek se može utješiti kada se sjeti bankovnog računa.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.