Julian Nagelsmann produljio ugovor sa savezom, Bayern opet ostao kratkih rukava

Petak, 19. travnja 2024. 12:13 Napisao/la  SC

Bavarski klub očito ima bolje igrače nego što pokazuju rezultati u Bundesligi, Bavarci su u četvrtfinalu Lige prvaka eliminirali Arsenal

Julian Nagelsmann produljio ugovor sa savezom, Bayern opet ostao kratkih rukava

Bayern je opet ostao kratkih rukava!

DFB je objavio da Julian Nagelsmann ostaje na klupi reprezentacija do 2016. godine!

- Ovu odluku donio sam iz srca. Velika mi je čast da treniram nacionalni tim i radim s najboljim igračima koje ima ova zemlja. Prethodne pobjede u mečevima protiv Nizozemske i Francuske u ožujku su bile za mene dosta emotivne, jer smo igrali onako kako sam htio i kako se nadam da ćemo se predstaviti na Europskom prvenstvu. Zato sam odlučio ostati, radujem se i izazovu Svjetskog prvenstva koji nas čeka kasnije, rekao je 36-godišnji Nagelsmann.

Time su čelnici Bayerna doživjeli novi udarac nakon što je Xabi Alonso odbio ponudu i odluči ostati u Leverkusenu.

Bavarski klub očito ima bolje igrače nego što pokazuju rezultati u Bundesligi, Bavarci su u četvrtfinalu Lige prvaka eliminirali Arsenal.

Thomas Tuchel privodi svoj mandat na klupi Bayerna kraju, s klubom je dogovorio sporazumni raskid ugovora na kraju sezone.

Bayern beuspješno pokušava dovesti trenera koji bi vratio klub na vrh Bundeslige, Nagelsmanna su se naprasno riješili tijekom ove sezone.

Nakon toga Nagelsmann je postao izbornik kojemu je mandat trajao do kraja EP-a ovog ljeta, u Bayernu su se nadali da će prihvatiti njihovu ponudu.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.