ODLUČNA REAKCIJA

Julen Lopetegui smijenjen uoči SP-a

Srijeda, 13. lipnja 2018. 12:31 Napisao/la  SC

Lopetegui postao trener Real Madrida

Sergio Ramos očekivano stao u obranu svog novog trenera
Sergio Ramos očekivano stao u obranu svog novog trenera

 

 

Julen Lopetegui više nije izbornik španjolske nogometne reprezentacije!

Dva dana pred utakmicu Španjolske i Portugala na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, španjolski savez odlučio je smijeniti izbornika zbog toga što je postao trener Real Madrida.

Tako zvuči najjednostavnija verzija otkaza kojemu su se usprotivili igrači španjolske reprezentacije.

Svi su deklarativno bili protiv Lopeteguijeve smjene iako je jasno da u naravi drugačije na smjenu gledaju šetorica reprezentativaca Real Madrida i igrači ostalih klubova.

Posebice igrači Barcelone!.

Predsjednik Španjolskog nogometnog saveza Luis Rubiales nije se puno osvrtao na mišljenje kapetana reprezentacije i Real Madrida Sergija Ramosa, jasno je Rubialesu da je Lopetegui u svojevrsnom sukobu interesa.

Čim je Real Madrid službeno objavio da je Lopetegui novi trener mimo dogovora sa savezom, Rubiales je odmah javno negodovao.

Ne zbog toga što je Lopetegui postao trener Real Madrida nego zbog toga što je trener postao prije Svjetskog prvenstva.

Lopetegui je smijenjen da bi se sačuvala pozitivna atmosfera u svlačionici.

Iako stavovi igrača Real Madrida ukazuju da može doći do raskola igrača i vodstva saveza, takva je mogućnost manja latentna opasnost za stanje duha u svlačionici nego da je Lopetegui ostao izbornik.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.