Joan Laporta najavio mogućnost da Leo Messi ode u Miami

Utorak, 19. siječnja 2021. 13:54 Napisao/la  SC

Joan Laporta slovi najvećim kandidatom za presjednika Barcelone, datum izbora pomaknut je na 7. ožujka.

Do tada traje predsjednička kampanja u kojoj Laopta tvrdi da  Leo Messi može ostati u Barceloni iako je najavio njegov mogući odlazak u SAD.

- Messi se može uvjeriti, mislim da želi ostati! Razgovor koji moram obaviti s njim bit će ozbiljan, tek kad mu možemo ponuditi nešto čvrsto. Odgađanje izbora ne ide u prilog Barceloni, niti pokušaju da se zadrži Leo kojem su kao sugovornici potrebni predsjednik i upravni odbor. Kad prestane igrati nogomet, Messi će u Barceloni dobiti ulogu u kojoj se osjeća ugodno. Za sada želi nastaviti igrati nogomet, a ako želi steći nogometno iskustvo u Americi, to bi obogatilo svih, kaže Laporta. Nije tajna da milanski Inter nije jedini Inter koji želi dovesti Messija. Messi je kupio stan u Miamiju, David Beckham pokušava Messija dovesti u njegov Inter.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.