IKER CASILLAS

Odbio sam braniti protiv Hrvatske

Subota, 26. prosinca 2020. 11:05 Napisao/la  SC

Osjećao sam da neće dobro završiti

Iker Casillas
Iker Casillas

Iker Casillas u dokumentarnom filmu o svojoj karijeri otkrio je zanimljivi detalj s EP-a 2016. godine, koje se igralo u Francuskoj.

U posljednjoj utakmici u skupini Hrvatska je pobijedila (2:1) Španjolsku u utakmici za prvo mjesto, Casillas je progovorio o tome što se događalo prije utakmice u razgovorima s izbornikom Vicenteom Del Bosquem.

- Izbornik je želio da ja branim na toj utakmici, odgovorio sam mu da bi bilo bolje da nastavi s Davidom (de Gea, op. a.). Smatrao sam da ne zaslužujem braniti treću utakmicu u skupini, sreća je da sam na kraju rekao ne, jer smo izgubili. Siguran sam da bih ja bio krivac za sve, baš kao nakon SP-a 2014., jer sam osjećao da se neće dobro završiti, rekao je Casillas.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.