Igrači Slobode gladni dolaze na trening, tuzlanski premijerligaš u financijskim problemima

Četvrtak, 26. rujna 2019. 20:51 Napisao/la  SC
Igrači Slobode gladni dolaze na trening, tuzlanski premijerligaš u financijskim problemima

 

Igrači Slobode iz Tuzle nekoliko mjeseci nisu dobili plaće, nakon neuspjelog štrajka nastavili su natjecanje u Premijer ligi, problemi su toliko eskalirali da su postali politička tema na sjednici Gradskog vijeća Tuzla

- Trenutno stanje u FK Sloboda se može mjeriti sa humanitarnom katastrofom i to odgovorno tvrdim. Igrači nisu dobili plate tri mjeseca. Stanarine nisu plaćene igračima za prethodna tri mjeseca. Događa se igračima da dolaze vlasnici stanova i istjeruju ih na ulicu. U razgovoru s nekim igračima stidljivo su nam priznali da ponekad dolaze gladni na trening. Kao posljedice svega navedeno igrači su u reprezentativnoj pauzi odbili putovati na prijateljski meč u Vinkovce i da ne treniraju desetak dana što je nezapamćeno u sto godina Slobode. Kada su sve ekipe trenirale naši igrači su imali štrajk. U sezoni koja traje da jedna ekipa ne trenira deset dana ja to nisam čuo i to govori o stanju u kojem se klub nalazi, kazao je Aleksandar Jović, inače član Skupštine kluba.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.