SP 2018 Paulo Dybala: Mario Mandžukić je agresivan samo na terenu, nema respekta

Srijeda, 20. lipnja 2018. 13:43 Napisao/la  SC
Dybala i Messi
Dybala i Messi

 

Paulo Dybala najavio je utakmicu Argentine i Hrvatske, argentinski reprezentativac igra u Juventusu zajedno s Marijom Mandžukićem:

- Mandžukić je vrlo specifična osoba, način na koji se ponaša ostavlja dojam lošeg momka, agresivca, no zapravo je dobra osoba. Kada otvoriš vrata njegove osobnosti, vidiš da je skroman i radnik. Imam jako dobar odnos s njim. Na terenu je drugačija osoba. Nema respekta ni prema kome u pozitivnom smislu, nije ga briga tko se nalazi s druge strane baš kao što je i rekao. Smatram da su gotovo svi hrvatski igrači takvi. Znamo da Hrvatska ima snažne igrače, kao što ih ima i Island, no Hrvati više znaju igrati. Tražit će pobjedu zbog klase igrače koje imaju. Vjerojatno će tražiti pobjedu, no time bi nam mogli otvoriti prostor, za razliku od onoga što je radio Island, smatra Dybala.

Argentina je razočarana remijem (1:1) protiv Islanda:

- Pobjedom nad Hrvatskom sve bi se promijenilo. Svi su očekivali da ćemo pobijediti Island s 3:0, no na ovom prvenstvu se nikoga ne smije podcjenjivati. Ovdje nema lakog protivnika. Hrvatska se neće suprotstaviti kao Island, Hrvatska nije momčad koja razmišlja o povlačenju, vjerojatno će nas napadati. No, mi smo svjesni kvalitete vlastitih igrača pa sam uvjeren u pozitivan rezultat. Bit će teška utakmica no mi smo mirni, uvjereni da idemo pravim putem. Svi smo željni pobjede, sve će se promijeniti nakon prve pobjede, bit ćemo svi mirniji, zaključuje Dybala.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.