FABIO CAPELLO Nisam Cassana uspio učiniti velikim igračem kakav je mogao biti

Nedjelja, 26. travnja 2020. 20:41 Napisao/la  SC
Cassano i Capello
Cassano i Capello

Fabio Capello priznaje da je Antonio Cassano najveća neostvarena ambicija u njegovoj trenerskoj karijeri.

- Nisam ga uspio učiniti velikim igračem kakav je mogao biti. Radio sam vrlo naporno, ali nisam uspio, priznao je Capello koji se Cassanom radio u Romi i Real Madridu.

Capello je objasnio odnos sa Zlatanom Ibrahimovićem za vrijeme njihove suradnje u Juventusu, koji je mladoga švedskog napadača doveo iz Ajaxa.

- Vidio sam veliki talent u njemu. Budući da je jako ponosan i odlučan u onome što radi, rekao sam mu da igra isto kao što je igrao u Ajaxu, ali da bude manje razigran i da se više fokusira na postizanje golova. Morao sam oduzeti radost u nogometu da bih ga učinio konkurentnijim i tehnički boljim. Rezultati su vidljivi, Ibrahimović ima 39 godina i još uvijek igra, kazao je 73-godišnji talijanski stručnjak koji je vrhunac karijere doživio na klupi Milana, tada najbolje momčadi na svijetu.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.