Emmanuel Macron počeo stvarati pritisak na Florentina Pereza

Ponedjeljak, 06. svibnja 2024. 13:23 Napisao/la  SC
Emmanuel Macron počeo  stvarati pritisak na Florentina Pereza

Emmanuel Macron bez zadrške izravno se uključio u kampanju organizatora OI, koji želi da Kylian Mbappe igra za francusku olimpijsku reprezentaciju u Parizu.

- Stvarno se nadam da će svi europski klubovi pustiti svoje igrače na OI, kao što su to učinili francuski klubovi, to je olimpijski duh. Upoznao sam Mbappéova oca prošli tjedan, rekao mi je: Kylian želi igrati na OI, rekao je francuski predsjednik.

Macron naravno zna da Mbappe odlazi iz Pariza, kada počnu OI najbolji napadač na svijetu bit će igrač Real Madrida, koji je jasno dao do znanja da njegovi igrači nakon EP-a 2024 neće igrati na OI 2024.

Kao što je poznato, prošle godine Macron je nagovorio Mbappea da ostane još jednu sezonu u PSG-u.

- Nikada nisam zamišljao da ću s predsjednikom razgovarati o svojoj budućnosti, tako da je to nešto ludo, stvarno nešto ludo, kazao je tada Mbappe.

Ovo puta odluku neće donijeti ni Mbappe, ni Macron nego Florentino Perez.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.