Crvena zvezda izbacila Partizan u polufinalu Kupa, Borac bolji od Vojvodine

Srijeda, 11. travnja 2012. 21:29 Napisao/la  SC

Crvena zvezda je i u uzvratu slavila 2:0 slavivši s ukupnih 4:0, dok je Borac nakon 0:0 iz prve utakmice u uzvratu svladao Vojvodinu 1:0

Nogometaši Crvene zvezde i Borca igrat će u finalu Kupa Srbije koje je na rasporedu 16. svibnja! Crvena zvezda, koju vodi bivši hrvatski reprezentativac Robert Prosinečki, tako je izbacila vječnog rivala svladavši ga 2:0 u uzvratnom susretu, dok je identičnim rezultatom slavila i u prvoj utakmici.

Partizan je u protekle četiri godine u tri navrata osvojio Kup Srbije, no Crvena zvezda ovoga puta pokazala se previsokom preprekom. Domaćin je zapravo propustio priliku na otvaranju utakmice. Prvo je Ivan Ivanov pogodio je okvir vratiju, a Lazar Markovič nije iskoristio izglednu priliku kada je zaobišao vratra Zvezde, ali nije pogodio okvir vratiju.

Crvena zvezda konačan udarac zadala je u 63. minuti, precizan je bio Lazović. Sol na ranu utrljao je Kolumbijac Borja u 80. minuti.

U drugom polufinalu Borac je iznenadio Vojvodinu, te nakon remija u prvom susretu u uzvratu je na gostovanju svladao Vojvodinu 1:0 pogotkom Filipa Kneževića u 65. minuti.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.