×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 50

Brazil jedva minimalno svladao BiH, odlučio autogol Papca

Srijeda, 29. veljače 2012. 08:39 Napisao/la 

U prijateljskom susretu Brazil je s 2:1 svladao Bosnu i Hercegovinu. "Carioce" stigle do pobjede zahvaljujući autogolu Saše Papca u sudačkoj nadoknadi.

Safet Sušić, izbornik Bosne i Hercegovine, nakon minimalnog poraza protiv Brazila, iako poraz nikad nije dobar, može biti zadovoljan. Jer, "Ljiljani" su u St. Gallenu odigrali kvalitetnu utakmicu s "Cariocama". Na kraju, pali su u posljednjim minutama, ali dojam ostaje pozitivan. Jer, Brazil je nastupio praktički u najjačoj postavi, a tek je u prvoj od tri minute sudačke nadoknade uspio srušiti BiH.

Poveli su Brazilci već u 4. minuti lijepim, rezantnim udarcem Marcela. Bosna je poravnala u 13. preko Ibiševića, zahvaljujući katastrofalnoj reakciji vratara Julia Cesara. I onda je Papac u 91. minuti spakirao loptu u vlastitu mrežu, za slavlje Brazila. Ali, i diskretni ponos BiH, koji je nakon susreta emitirao i Safet Sušić.

- Možda smo u početku previše respektirali Brazil, ali kako je utakmica odmicala, izgledali smo sve bolje. Nažalost, izgubili smo nes(p)retnim autogolom Papca, ali nisam nezadovoljan, dapače. - rekao je Pape.

Velika, mnogi će reći i prenapuhana zvijezda Brazila, Neymar, nakon utakmice se nije oglasio. A bilo bi zanimljivo čuti što misli o vlastitoj izjavi "uvaljat ćemo Bosni osam komada", koju je "izvalio" prije susreta...

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.