Bivši igrači Borca nastavljaju štrajk glađu u Čačku, jednom igraču pozlilo

Srijeda, 10. lipnja 2020. 12:41 Napisao/la  SC
Štrajkaju glađu
Štrajkaju glađu

Bivši igrač Borac iz Čačka misle ozbiljno štrajkati glađu.

Nakon što se u ponedjeljak okupili ispred općinske zgrade u Čačku, odradili su zajedničko fotografiranje i od 19 sati počeli štrajkati glađu sve dok nepoznat netko ne ispuni njihove zahtjeve.

Tri dana nakon početka štrajka glađu, jednom je igraču pozlilo:

- Večeras smo ostali bez jednog štrajkača, nakon intervencije Hitne pomoći morao nas je privremeno napustiti, smjestili smo ga u hotel. Sve je OK, a gospoda iz Općine Čačak neka i dalje ignoriraju igrače. Jučer je pored igrača prošao momak koji je nosio nekoliko pizza ljudima u općinsku zgradu. Pogledao nas je i slegnuo ramenima. Dok mi štrajkamo glađu zbog njihovih lopovluka, oni nas dodatno ponižavaju, objavili su iz sindikata nogometaša.

Bivši igrači Borca štrajkaju zbog toga što se klub ugasio na početku sezone, umjesto njega osnovan je novi klub Borac 1929 koji formalno nema veze sa starim klubom.

Iz općine su se oglasili priopćenjem u kojemu navode da lokalna samouprava ne može preuzeti dugove ni jedne udruge građana, pa tako ni ugaslog kluba.

Igrači ustraju na zahtjevima, smatraju da je bilo financijskih malverzacija sa javnim sredstvima koja su se trebala uplaćivati na račun bivšega kluba.

Ukratko, u Čačku se nastavlja prvi štrajk glađu u povijesti modernog nogometa!

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.