Aleksander Čeferin najavio moguće promjene u organizaciji EP-a 2021

Petak, 16. listopada 2020. 12:43 Napisao/la  SC
Aleksander Čeferin
Aleksander Čeferin

Predsjednik UEFA-e Aleksander Čeferin najavio je moguće promjene u organizaciji završnice EP 2021. godine.

Prvenstvo je odgođeno za godinu dana zbog koronavirusa, koji je prema sadašnjoj situaciji postao još veća prijetnja nego početkom ove godine, kada je donešena odluka o odgodi.

Kao što je poznato, završnica se prvi put trebala igrati u 12 različitih gradova diljem kontinenta, Čeferin je  najavio da bi se završnica ipak mogla održati u jednoj zemlji, možda čak u jednom gradu.

Za sada se održava u Rimu, Londonu, Amsterdamu, Bakuu, Bilbau, Bukureštu, Budimpešti, Kopenhagenu, Dublinu, Glasgowu, Münchenu i Sankt Peterburgu, izvjesno je da će neki gradovi sami odustati od organizacije završnice.

Prema engleskim medijima, London slovi glavnim kandidatom u slučaju da se završnica odigra u jednom gradu po uzoru na NBA.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.