KANDIDAT ZA IZBORNIKA

Zoran Vulić odbio raditi zajedno s Antom Čačićem

Utorak, 15. rujna 2015. 10:07 Napisao/la  Ivan Jelić

Vulić uživa podršku predsjednika HNS-a Davora Šukera


Čelnici HNS-a na sjednici Izvršnog odbora 21. rujna obznanit će ime novog izbornika hrvatske nogometne reprezentacije. Knjiga je pala na dva slova! Kandidati su Ante Čačić, aktualni trener Lokomotive i Zoran Vulić, trener RNK-a Split.

Direktor svih nogometnih reprezentacija Romeo Jozak boravio je u Splitu gdje je obavio razgovor sa Vulićem. Kako smo neslužbeno saznali usaglasili su svoja razmišljanja oko najbitijih stvari, Vulić sigurno uživa podršlu predsjednika HNS-a Davora Šukera, koji je svojedobno postavio Vulića na mjesto izbornika U-21 reprezentacije.

U jednom trenutku Jozak je ponudio Vuliću da zajedno sa Čačićem vodi reprezentaciju, što je Vulić apriori odbio. Želi samostalno sa svojim stručnim stožerom voditi reprezentaciju. Ako Vulić dobije povjerenje članova Izvršnog odbora, jedan od pomoćnika bit će Mladen Pralija, sadašnji pomoćnik u Splitu. Pralija je Vuliću bio prvi pomoćnik dok je kratko vodio U-21 reprezentaciju i ruskog prvoligaša Luč Energi iz Vladivostoka.

Vrlo je važno u cijeloj priči da braća Slaven i Jozo Žužul, vlasnici RNK-a Split, neće Vuliću praviti problem oko preuzimanja reprezentacije.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.