U Madridu nisu sretni da je Luka Modrić putovao na Maltu iako nije mogao igrati

Četvrtak, 15. listopada 2015. 01:48 Napisao/la  SC

Modrić neće igrati u prvenstvu protiv Levantea i Celte Vigo, Rafa Benitez ne može računati na Modrića ni u utakmici protiv PSG-a u Ligi prvaka


Luka Modrić otputovao je na Maltu kao turist, što u Real Madridu nisu baš radosno prihvatili. Nakon što se Modrić ozlijedio u utakmici protiv Bugarske, prvi liječnički nalazi pokazali su da se stožerni igrač madridskog kluba neće vratiti u normalu dva do tri tjedna.

Modrić neće igrati u prvenstvu protiv Levantea i Celte Vigo, Rafa Benitez ne može računati na Modrića ni u utakmici protiv PSG-a u Ligi prvaka. Prema procjeni liječnika, Modrić bi mogao zaigrati tek protiv Las Palmasa krajem listopada.

Na Modrićevo inzistiranje da putuje na Maltu unatoč ozljedi u Madridu ne gledaju blagonaklono. S druge strane, Modrićevo inzistiranje da putuje na Maltu ukazuje da u hrvatskj reprezentaciji prevladava pozitivna atmosfera. 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.