U-21 REPREZENTACIJA

Nenad Gračan objavio popis igrača za San Marino

Srijeda, 23. rujna 2015. 17:56 Napisao/la  SC

S obzirom na ono što vidjeli imamo kadar koji može odgovoriti svim zahtjevima, kaže Gračan

Nenad Gračan objavio je popis U-21 reprezentativaca uoči gostovanja u San Marinu 7. listopada. Nastavlja se kvalifikacijski ciklus za plasman na EP nakon dvije pobjede bez primljenog gola:

- Naravno da ulazimo u utakmicu kao favoriti, ali moramo biti prije svega maksimalno ozbiljni i taj status favorita dokazati na terenu. Vjerujem u ovu skupinu igrača, pokazali smo kvalitetu na startu kvalifikacija s dvije pobjede i tako trebamo nastaviti. S obzirom na ono što smo do sada vidjeli, kako protiv Estonije i Gruzije, tako i prije u prijateljskim provjerama, imamo kadar koji može odgovoriti svim zahtjevima. Vjerujem u ekipu i novu pobjedu, kaže Gračan.

Hrvatska 12. listopada protiv Rusije igra prijateljsku utakmicu u Zaprešiću:

- Uskoro nas čeka kvalifikacijski dvoboj sa Španjolskom i ciljano smo tražili jačeg protivnika u ovom terminu. Taj ogled s Rusijom će nam donijeti puno, moći ćemo dati priliku i igračima koji su možda manje igrali da se dokažu. Važno nam je imati što više igrača u procesu koji dobiju priliku dokazati se, jer nama je osnovni cilj stvarati igrače za A-reprezentaciju, vodeći naravno brigu i o rezultatima mlade selekcije, kaže Gračan.

U nedjelju, 4. listopada, okupit će se sljedeći igrači: Marko Mikulić (Dinamo), Dominik Livaković (Zagreb), Josip Posavec (Inter Zaprešić), Dino Mikanović (Aarhus), Fran Tudor (Hajduk), Jozo Šimunović (Celtic), Denis Kolinger (Zagreb), Duje Ćaleta Car (Red Bull Salzburg), Filip Benković (Dinamo), Antonio Milić (Oostende), Josip Radošević (Rijeka), Petar Brlek (Slaven Belupo), Marko Rog (Dinamo), Mario Pašalić (Monaco), Ante Ćorić (Dinamo), Andrija Balić (Hajduk), Marko Kolar (Lokomotiva), Nikola Vlašić (Hajduk), Alen Halilović (Sporting Gijon), Mirko Marić (Lokomotiva).

U Gračanovu stožeru su trener Danijel Šarić, trener vratara Hrvoje Sunara, kondicijski trener Mario Jovanović, liječnik dr. Boban Dangubić, fizioterapeuti Goran Beloglavec i Tomislav Buljan, ekonom Josip Hečimović i tajnik Zlatko Nakić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.