U-21: Nenad Gračan na Rujevici odradio trening s mladim reprezetativcima

Utorak, 06. listopada 2015. 21:50 Napisao/la  SC

Vjerujem da ćemo protiv Španjolske moći računati na neke igrače koji igraju u A-reprezentaciji,     rekao je Nenad Gračan

U-21 hrvatska nogometna reprezentacija postala je prva nacionalna selekcija koja je trenirala u kampu HNK Rijeka. Mladi reprezentativci odradili su trening na glavnom terenu na kojem će odigrati kvalifikacijsku utakmice protiv Španjolske 17. studenog.

- Dečki su oduševljeni sa svime što su vidjeli. Vrlo bitno je da smo odradili trening na glavnom terenu jer ovdje nas očekuje utakmica protiv Španjolske, rekao je Nenad Gračan čije izabranike očekuje kvalifikacijska utakmica za EURO protiv San Marina (7. listopada, 20.30), te pripremni ogled protiv Rusije (Zaprešić, 12. listopada).

- Vjerujem da ćemo protiv Španjolske moći računati na neke igrače koji igraju u A-reprezentaciji. Španjolska je odlična reprezentacija, očekujem puni stadion i pravi spektakl, zaključio je Gračan.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.