U-17 SP U NOGOMETU

Hrvatska na otvaranju odigrala neodlučeno

Nedjelja, 18. listopada 2015. 10:05 Napisao/la  SC

Utakmica 1. kola: Čile - Hrvatska 1:1

Svjetsko prvenstvo U-17, Skupina A.

ČILE - HRVATSKA 1:1

Nacionalni stadion Julio Martines Prodanos, Santiago.

Sudac: Abdulrahman Al Jassim (Katar)

Strijelci: 0:1 Moro (8'), 1:1 Leiva (33')

Žuti kartoni: Babić (24'), Leiva (31'), Moya (44'), Saavedra (50'), Moro (76'),

ČILE: Lopez, Monilla (od 7' Soriano), Gonzalez, Saavedra, Jara, Leiva, Mazuela (od 62' Ponce), Allende, Moya, Diaz (od 73' Melendez), Soto.

HRVATSKA: Šemper, Sosa, Erlić, Kalaica, Soldo, Brekalo, Đurasek (od 90+1' Ivanušec), Moro, Lovren, Šverko (od 74' Hudećek), Babić (od 46' Majić)

Hrvatska reprezentacija odigrala je neodlučeno s domaćinom SP-a u prvoj utakmiic Skupine A.

- Utakmica je bila teška, kao što smo i očekivali. Susreli smo se s dobrom domaćom momčadi, koja igra tehnički potkovani nogomet i ima veliku podršku navijača. To je možda malo utjecalo na moje igrače i zato nismo odigrali onako dobro kako smo planirali. Ipak, naš je glavni cilj na otvaranju bio ne izgubiti, stoga je ovo dobar start i još smo uvijek u igri u skupini koju smatram najtežom na cijelom turniru, rekao je izbornik Dario Bašić.

U drugoj utakmici Nigerija je pobijedila SAD 2:0.

U 2. kolu, 20. listopada, u Vina del Maru sastaju se SAD - Hrvatska te Čile - Nigerija.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.