Stipe Pletikosa u Rostovu: Imam kombinacije s Amerikom, čeka se moj pristanak!

Utorak, 17. studenog 2015. 16:00 Napisao/la  SC

Potkraj igranja za reprezentaciju shvatio sam da najviše ovisimo o ozračju oko nas, kaže Pletikosa

Stipe Pletikosa doputovao je u Rostov s nogometnom reprezentacijom, u Rostovu je branio zadnje četiri sezone prije nego što je odlučio završiti karijeru:

- Blizu sam kraju karijere, nije još službeno. Imam kombinacije s Amerikom, čeka se moj pristanak, još se lomim. No, najbitnija mi je kvaliteta života i blizina kuće. S druge strane, to je izazov. Uskoro ću se odlučiti. Nije mi teško reći da mi je karijera gotova. Obitelj mi je prva. Ali sigurno ću ostati u nogometu, rekao je Pletikosa za Večernji list.

O ozračju oko reprezentacije Pletikosa kaže.

- Potkraj igranja za reprezentaciju shvatio sam da najviše ovisimo o ozračju oko nas. Jako je bitan trener, premda današnja događanja nisu u njegovoj domeni. Nadam se da će se do EP-a situacija promijeniti, najviše zbog igrača, koji daju sve od sebe za Hrvatsku. I kada pročitam da se ne žele boriti, mogu samo reći da su to gluposti, naglašava Pletikosa.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.