ODBIO ČAČIĆEV POZIV

Ivica Olić neće igrati oproštajnu utakmicu

Utorak, 08. ožujka 2016. 00:30 Napisao/la  SC

U zadnjoj prijateljskoj utakmici protiv Rusije jedino  Olić nije igrao ni sekunde


Ivica Olić odbio je ponudu izbornika Ante Čačića i HNS-a, popularni Ola neće se oprostiti od dresa reprezentacije u prijateljskoj utakmici protiv Izraela:

- Nema potrebe za oproštajnom utakmicom. Oprostio sam se od reprezentacije s mnogo emocija i to je bilo to. Neću doći u Osijek, svoju sam reprezentativnu priču završio i ne treba mi dodatni kraj, kad je kraj već došao. Sve što sam želio reći, rekao sam u svom oproštajnom intervjuu, a reprezentaciji želim sreću i uspjehe u budućnosti. Napokon, imam klupski plan i program rada, još se nisam oprostio od nogometa, treniram u Hamburgu, rekao je Olić za Večernji list.

Naravno da Olićeva odbijenica ima veze s povrijeđenom taštinom. U zadnjoj prijateljskoj utakmici Hrvatska je u Rostovu pobijedila Rusiju rezultatom 3:1, a Olić jedini nije igrao ni sekunde. Zašto je iskusni napadač putovao u Rostov da bi sjedio na klupi?

- Željeli smo držati Mandžukića i Kalinića što dulje u napadu, imali smo jako dobrih trenutaka, a njih dvojica su naposljetku zabila i dva gola. Na kraju smo probali i s jednim napadačem, odgovorio je tada Čačić.

Dakle, Čačić će protiv Izraela imati brigu manje! Olića više nema...