Nenad Gračan: Izvukli smo se nakon prvih dvadesetak minuta, moram priznati

Petak, 12. listopada 2018. 21:25 Napisao/la  SC
Nenad Gračan
Nenad Gračan

 

Hrvatska U-21 reprezentacija pobijedila (2:0) je Grčku u Puli i stigla nadomak EP-a, preostaje još samo pobijediti San Marino u ponedjeljak:

- Bila je to teška utakmica, još uvijek se smirujem, znali smo da je Grčka odlična momčad i da će nas namučiti. Izvukli smo se nakon prvih dvadesetak minuta, moram priznati. No, onda su dečki počeli igrati onako kako znaju i zasluženo smo pobijedili. Nećemo podcijeniti San Marino, nećemo unaprijed uknjižiti ta tri boda. Ali dečki su kvalitetno odigrali cijele kvalifikacije i ne bi trebalo biti problema, momci će biti iznimno motivirani, rekao je izbornik Nenad Gračan.

- Uspješno smo se branili na početku, no postigli smo gol kada je bilo najpotrebnije. To nas je podiglo tako da smo dominirali u drugom poluvremenu, kazao je Nikola Vlašić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.