Luka Modrić Mentalno me Svjetsko prvenstvo koštalo, sada se osjećam bolje

Srijeda, 14. studenog 2018. 15:45 Napisao/la  SC

Na Svjetskkom prvenstvu sve je bilo perfektno, svi smo bili na visokom nivou i bilo je teško zadržati takav nivo nakon Svjetskog prvenstva, kaže Modrić

Isco i Modrić u različitom raspoloženju
Isco i Modrić u različitom raspoloženju

 

Jasno je da Luka Modrić najviše zanima španjolske novinare uoči utakmice između Hrvatske i Španjolske u četvrtak.

Hrvatska je protiv Španjolske doživjela najteži poraz u povijesti (1:6) nedugo nakon što je igrala finale Svjetskog prvenstva u Rusiji:

- Logično je bilo očekivati da će doći do mentalnog pražnjenja nakon Svjetskog prvenstva, puno je bilo inteziteta u kratkom razdoblju i normalno je da sada plaćamo cijenu. Na Svjetskkom prvenstvu sve je bilo perfektno, svi smo bili na visokom nivou i bilo je teško zadržati takav nivo nakon Svjetskog prvenstva, rekao je Modrić za Marcu.

Slično se događalo s Real Madridom dok nije došao Solari, kao što je bilo uočljivo da Modrić ne igra na optimalnoj razini na početku sezone:

- Bolje izgledamo, mislim da je momčad dobra, sve smo bolji i bolji. Osjećam se bolje, mentalno me Svjetsko prvenstvo koštalo, bilo je važno da se odmorim tijekom predsezone. Igrao sam mjesec dana nakon Svjetskog prvenstva bez priprema. Sada se osjećam bolje! Noge, glava, sve je bolje..., smatra Modrić.

Hrvatska ima naglašenih natjecateljskh motiva u Ligi nacija:

- Još uvijek imamo šanse, ali da bismo to ostvarili moramo pobijediti Španjolsku i Englesku. Malo je vremena za rekuperaciju između dvije utakmice, što je meni teško razumijeti. Jedno je sigurno, pokušat ćemo dati sve od sebe, zaključuje Modrić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.