Luka Modrić: Kao da smo izgubili naboj, moguće je da je igra na nižoj razini nego u Francuskoj

Srijeda, 06. rujna 2017. 15:09 Napisao/la  SC

Bitno je da promjenimo stvari i odemo gdje nam je mjesto, moramo to napraviti na terenu, a ne pričati o tome, kaže kapetan reprezentacije

Luka Modrić
Luka Modrić

Luka Modrić nakon poraza od Turske ovako je iznio svoje viđenje stanja u reprezentaciji:

- Ne postoji strah od neodlaska na SP, nemamo se čega bojati i dalje ovisimo o sebi. Ali, moramo nešto promijeniti. Nismo toliko loše ni igrali, dobro smo igrali, ali kao da nam nešto nedostaje. Što? Kao da smo izgubili  naboj. Takav je osjećaj među nama, moramo to promijeniti i vjerujem da će sve to dobro završiti. Teško mi je reći, moguće je da je igra na nižoj razini nego u Francuskoj. Ne želim odmah nakon utakmice davati dublje komentare, to je neki moj dojam. Bitno je da promjenimo stvari i odemo gdje nam je mjesto, moramo to napraviti na terenu, a ne pričati o tome. Ne znam koliko smo imali čistih prilika, da smo u pravoj formi, mogli smo zabiti tri-četiri komada. Možda trenutačno neki nisu u formi, nadam se da će proraditi do sljedećeg okupljanja, kaže kapetan reprezentacije.

Poraz od Turske naša reprezentacija doživjela je na nčin koji ne priliči međunarodnom statusu većine hrvatskih igrača:

- Naravno da smo svi razočarani, po mojem mišljenju dosta smo dobro odigrali, imali smo nekoliko šansi, ali nismo bili dovoljno koncentrirani i nismo ih realizirali. Kad nisi dovoljno koncentriran, napraviš pogreške, oni su doslovce imali jednu prigodu i iskoristili je. Ne volim se vraćati na suca jer nema smisla uopće trošiti vrijeme na takve ljude, treba dignuti glavu gore i pobijediti u sljedeće dvije utakmice. Nema straha za plasman na SP, i dalje vjerujem da smo najbolji u skupini, da ćemo pobijediti u sljedeće dvije utakmice. Sami si volimo zakomplicirati stvari, izabrali smo najteži put, a sad ćemo pokazati da je smo najjači kad je najvažnije, zaključuje Modrić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.