Kvalifikacijski dvoboj Hrvatske i Kosova igrat će se 2. rujna na Maksimiru

Srijeda, 03. svibnja 2017. 17:44 Napisao/la  SC

Hrvatska reprezentacija već 5. rujna odlazi na gostovanje u Tursku

Hrvatska će kvalifikacijski dvoboj s Kosovom odigrati u Zagrebu. Tako je odlučeno na sjednici Izvršnog odbora HNS-a koja je održana u Opatiji.

Naši će nogometaši tako 2. rujna ugostiti Kosovo u Maksimiru, a istoga dana na rasporedu su još dva kvalifikacijska dvoboja naše skupine. Finska će toga dana biti domaćin Islandu, dok će Turska gostovati kod Ukrajine.

Hrvatska reprezentacija već 5. rujna odlazi na gostovanje u Tursku.

Hrvatska je vodeća reprezentacije skupine I sa 13 osvojenih bodova, a izabranike Ante Čačića slijedi Island s 10 bodova.

Hrvatska izabrana vrsta sljedeći kvalifikacijski dvoboj (11. lipnja) odraditi će baš kod Islanda u Reykjaviku, a novom bi pobjedom hrvatski nogometaši napravili veliki korak prema Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.