UEFA praznim tribinama nagradila prazne glave autora svastike

Subota, 13. listopada 2018. 09:37 Napisao/la  SC

Još su me Englezi pitali što je ovo, nije im jasno. Nadam se da je ovo bilo posljednji put. Treba reći idiotima koji su to napravili da se opamete, kazao je Dejan Lovren

UEFA praznim tribinama nagradila prazne glave autora svastike

 

Igrači hrvatske i engleske reprezentacije nakon utakmice uglavnom su više komentirali sablasni ambijent na Rujevici nego utakmicu.

Engleskoj javnosti posebno je bilo zanimljivo čuti mišljenje Dejana Lovrena, stopera Liverpoola koji je prije utakmice na praznoj Rujevici igrao derbi Premierlige protiv Manchester Cityja.

- Bez gledatelja nije to bajno i ugodno za igrati, pogotovo za igrače. Još su me Englezi pitali što je ovo, nije im jasno. Nadam se da je ovo bilo posljednji put. Treba reći idiotima koji su to napravili da se opamete. Treba nagraditi druge ljude, one koji su nas bodrili i čekali na Trgu poslije Svjetskog. Da smo imali gledatelje ovaj put, vjerojatno bi i rezultat bio pozitivniji, kazao je Dejan Lovren.

Engleski mediji također su se više bavili ambijentom nego utakmicom, svi su suglasni da je Engleska trebala pobijediti u prvoj utakmici koju je u 144 godine igrala pred praznim tribinama.

- S vrha brda, okruženog tamom, dopirali su prvi uzvici 20-ak engleskih navijača. Slabašna buka se spuštala, a izvor se nije ni vidio. Podsjećalo je na zvukove kakve možete čuti noću na željezničkim stanicama, napisao je Telegraphov izvjestitelj.

Na kraju bi trust mozgova iz Nyona treba nekome objasniti što je UEFA postignula ovakvom kaznom?

Krivci za svastiku na Poljudu nisu kažnjeni, naprotiv!

Praznim tribinama UEFA je njihove prazne glave ispunila patološkim osjećajem zadovoljstva!

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.